Maria Torp Hälsa Och Utvekling

Ayurveda - Rådgivning/konsultation, Behandlingar och Inspiration

Jag erbjuder ayurvedisk hälsovägledning, oljemassage (abhyanga), inspirationsdagar, kurser, föredrag, resor och må bra kvällar mm.

Ayurveda lär oss hur vi kan leva ett friskare liv, samt ger kunskap som ökar medvetenheten och förståelsen om oss själva. Ayurvedan vill lyfta livets alla sidor till ett högre plan. Personliga förhållanden, tillfredsställelse i arbetet, andlig utveckling och social harmoni.

  Nyheter  

Följ med på en Yoga och ayurvedaresa till Nerja i södra Spanien den 19 -26 oktober 2016! OBS - Fulltecknad!

Läs mer om resan under evenemang nedan!

 

 

 

Inspirationsdag om ayurveda den 3 december 2016

Denna inspirationsdag vänder sig till dig som vill skapa balans i vardagen. Du får lära dig hur man använder ayurveda som verktyg för att skapa harmoni i kropp och själ. Vi går igenom grunderna, bland annat de olika kroppstyperna, hur man äter balanserat och hur man tar tillvara den naturliga dygnsrytmen för att få mer energi. Du får också lära dig egenmassage. Vi avslutar dagen med en stunds mindfullness meditation. Ta med block och penna!

Lördagen den 3 december kl. 9.30- 16.00

Ole Tomsgatan 6 i Lidköping – på min fina glasveranda

Antal deltagare: max 9 personer

Pris: 750 kr inkl. lunch, fika och dokumentation – betalas på kursdagen.

Maria Torp www.halsaoutveckling.se är utbildad Ayurvedisk hälsovägledare och massageterapeut enligt Ayurvedaskolan Human Health www.humanhealth.se

  Evenemang  

Yoga och ayurvedaresa
(23 februari 2016)

Förläng sommaren med en resa med yoga och ayurvedamassage till solen i Nerja i södra Spanien - den 19 - 26 oktober 2016. OBS! Fulltecknad
TILL BILDERNA »

Janesh Vaidya
(10 september 2014)

Föreläsningen med Janesh Vaidya den 10 september på Röda kvarn blev otroligt lyckad! Tack alla som var där för en trevlig kväll!
TILL BILDERNA »

Kontakta mig

Jag återkommer så fort jag får möjlighet.

 

Namn

E-post

Meddelande