Yoga och ayurvedaresa 16-23 maj 2018

23 augusti 2017

Inled sommaren 2018 med en yoga och ayurvedaresa med massage den 16-23 maj!

Res med Madelene Läth och Maria Torp till medelhavets strand och solen i Nerja i södra Spanien!

För tredje året reser vi till den lilla vackra staden Nerja. Det blir en vecka med sköna yogapass, behandlingar, bad, promenader, shopping, god mat och möjlighet till utflykter. Vilka utflykter som erbjuds ber vi att få återkomma till då arrangören (Boka Nerja) ännu inte har programmet klart för våren 2018. Exempel på utflykter: en resa till Alhambra/Granada, till en vinbodega, spännande vandring i Caminito del Rey, guidad visning av Nerjagrottorna mm. Fint boende på lägenhetshotellet Nerjaluna med möjlighet itll självhushåll. Centralt i Nerja på gångavstånd till Balcon de Europa, restauranger, butiker och till flera fina stränder.

Är du intresserad - bokar du din resa senast 15 september för bästa pris! För bokning efter 15/9 blir flygbiljetten dyrare.

Det finns alternativa boendeformer i studios: del i dubbelrum, del i lägenhet (enskilt sovrum) alternativt egen lägenhet. I alla boenden finns pentry för självhushåll.

  • Pris för del i studio (gemensamt sovrum) för 2 personer: ca 1040 euro/person.
  • Pris för del i studio (var sitt sovrum) för 2 personer: ca 1140 euro/person. I dessa studios går det även att bo 3 personer - då blir priset lägre/person.
  • För egen studio/lägenhet ca 1240 euro/person.
  • I priset ingår flyg tur och retur Landvetter Malaga, boende med 6 stycken frukost, transfer Malaga - Nerja (ca 1 tim restid), en stor och en liten resväska/person.
  • OBS! Det behövs en separat reseförsäkring för sjuktom. Har du ingen sådan i hemförsäkringen behöver det köpas till separat. Kolla upp detta med ditt försäkringsbolag!
  • I priset ingår 10 stycken yogapass (Madelene leder yogapassen), ayurvediska tips för balans i vardagen och 1 styck abhyanga, ayurvedisk hekroppsmassage (ges av Maria).
  • Enklare måltid på hotellet ankomstkvällen.
  • Kvällsutflykt till bergsbyn Frigilliana (transport ingår men ej middag).
  • Du tar med din egen yogamatta. Har du ingen får du gärna låna en av Madelene, den återlämnas i samma skick som du tog den. Du kan också köpa din egen matta av hög kvalitet och till reducerat pris (199 kr). Prata med Madelene om du vill köpa en. Du tar själv med mattan på flyget.

Resan arrangeras av företaget Boka Nerja www.bokanerja.se

Anmälan görs via Boka Nerja till magnus@bokanerja.se Du anger vid bokningen om du vill ha delat sovrum, eget sovrum eller egen studio/lägenhet, vem du vill dela rum/studio med och om du reser tillsammans med någon.

OBS! viktigt att ange rätt stavning på för- och efternamn utifrån vad det står i ditt pass.

Anledningen till att det står ca priser i euro beror på att någon del av resan kan komma att juseras marginellt.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Madelene Läth www.yoga-centrum.se info@yoga-centrum.se tel: 072-3105924 eller Maria Torp www.halsaoutveckling.se info@halsaoutveckling.se tel: 072-2575310

 

 

 

Kontakta mig

Jag återkommer så fort jag får möjlighet.

 

Namn

E-post

Meddelande