Yoga och ayurvedaresa 31 augusti - 7 september 2019

02 februari 2019

Förläng sommaren 2019 med en yoga och ayurvedaresa med massage den 31 augusti - 7 september!

Res med Madelene Läth och Maria Torp till medelhavets strand och solen i Nerja i södra Spanien!

För fjärde året reser vi till den lilla vackra staden Nerja. Det blir en vecka med sköna yogapass, behandlingar, bad, promenader, shopping, god mat och möjlighet till utflykter. Arrangören Boka Nerja har ännu inte utflytktsprogrammet klart för hösten 2019, men här exempel på utflykter: en resa till Alhambra/Granada, till en vinbodega, spännande vandring i Caminito del Rey, guidad visning av Nerjagrottorna mm. Fint boende på lägenhetshotellet Nerjaluna med möjlighet till självhushåll. Centralt i Nerja på gångavstånd till Balcon de Europa, restauranger, butiker och till flera fina stränder. Nytt för i år är att det ingår en dagsutflykt till Malaga. Läs mer om detta i programmet nedan!

Är du intresserad - bokar du din resa senast den 30 april 2019! För bokning efter den 30 april blir flygbiljetten dyrare = dyrare totalpris. Då får du kontakt Anna på BokaNerja för ny prisuppgift!

Det finns alternative boendeformer i studios: del i dubbelrum, del i lägenhet (enskilt sovrum) alternativt egen lägenhet. I alla boenden finns pentry för självhushåll.

Kursavgift: 1192 euro

Kursavgiften inkluderar delat boende (dvs egen säng men i delat sovrum) flyg från Göteborg ToR, transfers från flygplatsen i Nerja och tillbaka, frukostar, samt alla aktiviteter enligt nedan.

Tillägg för eget rum i delad lägenhet är 125 euro och helt egen lägenhet kostar 250 euro extra.

Vid anmälan betalar du en reservationsavgift på 200 euro som säkrar din plats på kurs och boende (ej återbetalningsbar). Resterande faktureras senare.

  • I priset ingår flyg t.o.r. Landvetter Malaga, boende, frukostar, transfer Malaga - Nerja (ca 1 tim restid), en stor och en liten resväska/person.
  • OBS! Det behövs en separat reseförsäkring för sjukdom. Har du ingen sådan i hemförsäkringen behöver det köpas till separat. Kolla upp detta med ditt försäkringsbolag!
  • I priset ingår 10 st yogapass (Madelene leder yogapassen), ayurvediska tips för blaans i vardagen och 1 st abhyanga, ayurvedisk helkroppsmassage (ges av Maria).
  • Enklare måltid på hotellet ankomstkvällen
  • Dagsutflykt till Malaga med lokalbussen + inträde till Picassomuséet.
  • Du tar med din egen yogamatta i resväskan. Har du ingen kan du köpa en hos Madelene av hög kvalitet till reducerat pris.

För de som vill - går vi ut och äter middag tillsammans på kvällarna. Vi bokar bord och var och en bekostar sin middag själv.

Resan arrangeras av företaget Boka Nerja www.bokanerja.se

Anmälan görs via Boka Nerja https://www.bokanerja.se/varatjanster/paketresor/yogaresor/yoga-och-ayurveda-september-2019/

Har du frågor av praktisk natur, kontaktar du Anna, anna@bokanerja.se

Övriga frågor är du välkommen att kontakta:

Maria Torp www.halsaoutveckling.se info@halsaoutveckling.se / tel 072-2575310 eller

Madelene Läth www.yoga-centrum.se info@yoga-centrum.se / tel: 072-3105924

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta mig

Jag återkommer så fort jag får möjlighet.

 

Namn

E-post

Meddelande